Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Consid rekryterar branschprofil för Stockholmssatsning

Publicerad: 22 oktober 2019, 09:02

Consids vd Peter Hellgren tillsammans med Martin Edenström, ny regionchef på Consid Stockholm.

Martin Edenström lämnar Capgemini för att bli regionchef på Consid i Stockholmsområdet.


Ämnen i artikeln:

Consid

Martin Edenström har jobbat med digital marknadsföring i snart två decennier och har de senaste åren blivit något av en branschprofil. Plattformen har han dels skaffat sig genom grundandet av MKSE.se, en branschsajt om digital marknadsföring, samt via föreläsningar och debattinlägg, bland annat här på Resumé.

De senaste tre åren har han jobbat på Capgemini där han utvecklat företagsgruppens erbjudande inom customer experience, martech och digital marknadsföring. Innan dess jobbade han i flera år på NoA-byrån Making Waves. Nu ansluter han till snabbväxande Consid där han som regionchef i Stockholmsområdet får en nyckelroll.

– ­I snart ett decennium har Consid årligen tilldelats titlar som DI Gasell, VA Superföretag och Årets Karriärföretag. Samt stått som slutlig vinnare i Sveriges Bästa Arbetsgivare och Årets Arbetsplats. Kunderna älskar dem, konkurrenterna vill vara dem - ingen skulle tacka nej till den här möjligheten, berättar han i ett pressmeddelande.

IT-konsulterna på Consid jobbar bland annat med kunder som SAAB, SSAB, ABB och Volkswagen och har de senaste åren satsat på att stärka sin kommunikationsavdelning. Tanken är att ha ett erbjudande i gränslandet mellan kreativitet samt produkt- och tjänsteutveckling. Under 2019 förväntar sig koncernen omsätta över en miljard kronor fördelat på 13 affärsområden.

– Vi närmar oss en ny fas med stormsteg. Våra kunder, köpare av digitala tjänster, har aldrig varit så smarta, pålästa och erfarna som idag. De vet precis vad de vill ha och hur det passar in i deras processer, konsumtion och leverans. Som leverantör måste man kunna leva upp till de förväntningarna, vilket Consid i stor mån redan gör, säger Martin Edenström.

– Vi är så glada över denna rekrytering. Under en längre tid har vi följt Martin i hans arbete och är mycket imponerade över vad han skapat. Det här blir en viktig pusselbit i att sätta Consid Stockholm på kartan och fortsätta utvecklingen av det framtida Consid, säger Peter Hellgren, VD på Consid.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Consid

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.