Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Contendistributören Trickle växer – rekryterar kvartett

Publicerad: 18 mars 2019, 09:30

Oh Mys contentdistributionsbyrå Trickle rekryterar Elin Forslund, Louise Hjelmqvist, Felicia Teglén och Tommy Black Jr.


Trickle ägs av Oh My som i sin tur ingår i Bonniers byrånätverk Real Agency Group. I gruppen ingår även byråerna Spoon, Infunnel, The Domain Was Taken och KIT.

Nu expanderar Trickle rejält och anställer en rad nya nyckelpersoner.

Elin Forslund, senast på Inganger, kliver in som ny byråchef på Trickle medan Louise Hjelmqvist, tidigare på OTW, går in som performance lead. Dessutom ansluter Felicia Teglén och Tommy Black Jr som content distributors.

– Det är idag svårt att inte minst hitta men också lyckas locka till sig rätt och riktig talang. Elin, Louise, Felicia och Tommy har alla verkligen något extra och en kombination av kunskap och erfarenheter som gör att alla bidrar till att utveckla Trickles filosofi och vision om att göra internet till en lite trevligare plats, säger Ludvig Olsson, vd på Trickle.

I dagsläget jobbar Trickle med kunder som Sandvik Group, Universal Music, X Shore, P.F.C, Dramaten och Randstad. Totalt har byrån tio anställda.

– Det är otroligt kul att få kliva in som byråchef på just Trickle. Alla kollegor är extremt kompetenta inom sina respektive specialistområden och jag är väldigt peppad på att hjälpa till att utveckla bolaget och vår företagskultur, säger Elin Forslund, byråchef.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.