Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Contentbranschens ordförande till Chimney

Publicerad: 13 januari 2017, 08:22

Maria Westman

Foto: Johanna Norin,

Meriterade Maria Westman blir affärsområdeschef med fokus på att stärka Chimneys contenterbjudande, leveranser och strategiska arbete på den svenska marknaden.


Maria Westman kommer senast från Brand New Communication och dessförinnan
Appelberg. Sedan i mars är hon även ordförande i branschorganisationen Swedish
Content Agencies.

– Det är väldigt kul att Maria Westman valt att fortsätta sin karriär hos oss på Chimney där hon kommer få en central roll i vår framtida utveckling. Dessutom stärker hon upp vårt erbjudande inom content marketing och management så vi kan fortsätta leverera förstklassigt innehåll till både befintliga och nya kunder, säger Peter Söderlind vd Chimney Sverige i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare undervisar Maria Westman även på IHM Business School inom just content marketing & management och ser sin nya arbetsplats som perfekt för utveckling av nya koncept och lösningar inom content marketing.

– Det känns fantastiskt kul att få vara delaktig i ett företag som Chimney. Här finns
mycket erfarenhet, kreativitet och innovation. Det rörliga formatet är väldigt starkt och utan tvivel ett av våra bestående framtida format inom kommunikation, det går helt enkelt inte att vara utan. Nya och befintliga kunder kommer att fortsätta få ta del av det, med tillägg för ännu mer kreativa och affärsmässiga leveranser inom content
marketing & management, säger Maria Westman i en kommentar.

Maria Westman har börjat sitt arbete på Chimney nu i januari.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.