Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Cool Company hämtar marknadschef från Storytel

Publicerad: 24 November 2017, 10:20

Faktureringsföretaget Cool Company anställer Ambra Pierrou som internationell marknadschef.


Ämnen i artikeln:

Storytel

Ambra Pierrou kommer närmast från Storytel. På Storytel har hon tidigare varit marknadschef men var senast varit ansvarig för bolagets närvaro i Beneluxländerna.

– Det händer mycket på arbetsmarknaden just nu. Förutom ökad konkurrens om talanger ser jag en spännande utveckling kring hur hur man anlitar extern kompetens och vill vara anställd. Jag ser att det kommer att vara viktigare än någonsin att skapa en nära tjänst med hög relevans för både våra frilansare och företagskunder i en snabbföränderlig värld, säger Ambra Pierrou i ett pressmeddelande.

Hennes uppdrag på Cool Company blir att positionera bolaget på en internationell marknad.

– Ambra har erfarenheter av att bryta ny mark med digitala tjänster - både i Sverige och på en internationell marknad. Hon kommer att leda en offensiv satsning att driva både Cool Company, men också hela vår bransch mot en position där vi utmanar ett traditionellt sätt att se på hur man anlitar kompetens till företaget, säger Andreas Kullberg, vd för Cool Company.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Storytel

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.