Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Copywriter och Art Director till The&Partnership Nordics

Publicerad: 15 november 2018, 09:48

Hybridbyrån The&Partnership Nordics rekryterar Hanna Adelstål som junior copywriter och Peter Dufvenberg som junior art director.


Ämnen i artikeln:

The&Partnership Nordics

Rekryteringarna till The&Partnership Nordics kommer efter en starkt tillväxtperiod med en rad rekryteringar till kontor i både Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Bland annat rekryterade de både i oktober och juni i år, samtidigt som de förstäkt digitalavdelningen.

– 2018 har varit ett fantastiskt år för The&Partnership Nordics. Vi har nästan dubbleratpersonalstyrkan det här året och det är en sann glädje att välkomna Hanna och Petter till oss. Två vassa rekryteringar som också ger en försmak av de spännande planerna vi står inför 2019, säger Joachim Medalen, vd på The&Partnership Nordics, i ett pressmeddelande.

Hanna Adelstål kommer från studier på Berghs och har dessutom en examen i ekonomi och marknadföring från Stockholms universitet, medan Petter Dufvenberg förutom studier på Berghs även varit verksam i fem år inom Försvarsmakten.

Ämnen i artikeln:

The&Partnership Nordics

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.