Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Copywritern som blir kommunikation- och marknadschef

Publicerad: 10 juni 2019, 09:31

Som copywriter på McCann har Noak Garberg jobbat med kunder som E.on, Nordea och Getinge. Nu går han över till kundsidan när han blir marknads- och kommunikationsansvarig på Lysa.


Ämnen i artikeln:

McCann

Det sägs att det blivit alltmer poppis bland kreatörer att lämna konsultlivet och istället ta anställning på en inhousebyrå. Sällan ser man dock en kreatör som tar klivet till att bli marknads- eller kommunikationschef – något som Noak Garberg, copywriter på McCann, nu gjort. Framöver kommer han att vara marknads- och kommunikationchef på ekonomirådgivaren Lysa.

– Jag ville testa något nytt. Och investeringar har de senaste åren vuxit till ett stort personligt intresse, säger Noak Garberg i ett pressmeddelande.

Lysa, vars usp är ekonomirådgivning med hjälp av robotassistans, lanserades för två år sedan och kan räkna välkända ansikten som Christer Gardell, Karl-Johan Persson och Anders Borg bland investerarna.

– Digitaliseringen har skakat om finansbranschen i grunden och leder varje dag till en ökad medvetenhet hos folk. En spännande sektor där Lysa är Sveriges mest intressanta bolag just nu, säger Noak.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

McCann

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.