Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Cordovan värvar från MEC

Publicerad: 1 september 2015, 09:04

Mikael Stenberg.

Foto: Pressbild.

Cordovan Communication får byter vd.


Ämnen i artikeln:

CordovanMECCordovan Group

Cordovan Communication befinner sig i en omstruktureringsfas där hela positionen och erbjudandet mot marknaden ses över. Som ett led i det rekryterar de nu en ny vd och byråledare i Mikael Stenberg som närmast kommer från mediebyrån MEC. Där har han varit ansvarig för både Göteborg- och Malmökontoret.

– Det ska bli riktigt kul att få återvända till reklambranschen och vara med att utveckla Cordovan. På MEC har jag följt den globala mediemarknadens utveckling och sett hur det blivit allt viktigare att anpassa idéer och budskap utifrån väl segmenterade målgrupper. Det handlar om att bättre utnyttja de tekniska plattformar som redan finns, men också om att skapa större dynamik mellan köpta och förtjänade medier, säger han i ett pressmeddelande.

Håkan Juserius kliver därmed av vd-stolen på Cordovan Communications för att satsa helt på sin roll som vd på Cordovan Group.
– Vi har jobbat de sista två åren med den förändrade kommunikationsmarknaden, och vi har ett projekt som heter Cordovan Change. Där befinner vi oss i implementeringsfasen, så det passar utmärkt att få in en erfaren ledare som jobbat i byråvärlden och med media. Det gör att vi stärker vår position, säger han.

Cordovan kommer i ett senare skede att berätta mer om vad den nya strategin går ut på

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

CordovanMECCordovan Group

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.