Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

CP+B byter vd – hon tar över

Publicerad: 1 september 2016, 09:44

Melina Aristiadou

Foto: Pressbild

Melina Aristiadou ersätter Anders Davidsson som flyttar till Los Angeles.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerAnders DavidssonCP+BKarriärMelina AristiadouCP+B Scandinavia

Melina Aristiadou har tidigare varit vd på Shout och marknadschef på Burger King i Sverige. Sedan en tid tillbaka är hon kundansvarig på CP+B Scandinavia, och nu tar hon klivet upp som vd.
– Melina har bred erfarenhet av marknadsföring och företagsledning på så väl nationell som internationell nivå från både kund- och byråsidan. Hennes starka drivkraft i kombination med goda ledaregenskaper och vana att jobba mot högt satta mål i ambitiösa organisationer gjorde valet av Melina som vd oerhört lätt, säger styrelseordförande Richard Pinder i en kommentar.

LÄS MER: Vändningen som gjorde att CP+B tvingades minska personalstyrkan

Under tiden på CP+B och som medlem i ledningsgruppen har hon redan hunnit göra avtryck.
– Att tillsammans med ett starkt team få förtroendet att leda och fortsätta utveckla en byrå i världsklass som CP+B känns fantastiskt roligt och inspirerande. Vårt digitala arv, strategiska kompetens och innovationstänk i kombination med vår unika kreativa process ger oss spännande möjligheter, säger Melina Aristiadou.

Byråns nuvarande vd Anders Davidsson blir framöver en del av CP+B:s globala management team som Global Group Business Director med bas i Los Angeles.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.