tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

CP+B värvar Beckmans-duo

Publicerad: 9 juni 2015, 07:59

Linus Bronge och Oskar Pernefeldt.

Foto: Pressbild.

På skolavslutningen kallades Oskar Pernefeldt och Linus Bronge in till CP+B:s Stockholmskontor. Nu har Beckmans-duon börjat arbeta på byrån.

Ämnen i artikeln:

CP+BOskar PernefeldtLinus Bronge

FT

Fredrik Thambert


Oskar Pernefeldt och Linus Bronge har arbetat tillsammans under studietiden på Beckmans, och tillsammans gjort praktik på King. Den förstnämnde har blivit vida omskriven för sina projekt, som "Arimus" och "The international flag of planet earth".

– Linus och Oskar kommer förvisso direkt från Beckmans men har i sin portfolio och i sina praktikerfarenheter redan uppvisat otroligt bra och intressanta jobb. Att vi signade dem 45 minuter efter att de hört rektorns avslutningstal på skolan, är en stor eloge till killarna och visar hur mycket vi ser fram emot att få börja jobba med dem. De jobbar sin första dag hos oss idag, säger Cecilia Steenberg Forsberg, CP+B:s byråchef i Stockholm, i en kommentar.

För de båda kreatörerna kändes det självklart att fortsätta jobba tillsammans efter studietiden.
Det känns oerhört spännande att komma in på CP+B Stockholm, speciellt eftersom byrån befinner sig i en väldigt expansiv fas. Vi har länge sett upp till CP+B och är glada för förtroendet, säger Linus Bronge.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev