Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Creuna värvar affärschef

Publicerad: 16 januari 2019, 13:40

Carl-Henrik Nordh

Digitalbyrån Creuna har anställt Carl-Henrik Nordh som ansvarig för affärsområdet Business.


Ämnen i artikeln:

CreunaDigitalbyråer

Carl-Henrik Nordh kommer närmast från en position som head of corporate clients north på Telia.

– Jag ser mycket fram emot att börja på Creuna och fortsätta arbetet med att vägleda Creunas kunder. Inte minst genom att ta tillvara på möjligheterna som nns inom det digitala landskapet och den konstanta förändring vi upplever just nu. Creuna har kommit långt inom CX och det känns spännande att fortsätta förbättra och utveckla kundernas arbetssätt och tjänster, säger Carl-Henrik Nordh i en kommentar.

Johanna Fagrell Köhler, Creunas vd, är mycket nöjd med rekryteringen:

– Vi har länge sökt efter en person som känns rätt för den här viktiga positionen hos oss. Man brukar prata om att det nuförtiden krävs pi-shaped kompetens, men jag skulle säga att den här rollen kräver en person som är tri-shaped i och med att du ska hantera kunder, personal och dessutom driva både affärsområdet och Creuna framåt. Vi är väldigt glada att Carl-Henrik kommer börja hos oss och jag ser extra mycket fram emot att äntligen få in en man i vår ledningsgrupp". Creuna är en digital fullservicebyrå specialiserad på digitala kundupplevelser. Creuna har ca 350 anställda och kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Aarhus och Helsingfors,

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

CreunaDigitalbyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.