torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Cube värvar från Fox och Bonnier

Publicerad: 22 augusti 2019, 09:42

Arvid Jansson, Emelie Grahn

Foto: Linn Muhr

Influencerbyrån Cube stärker sin organisation med två tunga rekryteringar från Fox och Bonnier. Arvid Jansson och Emelie Grahn tar plats i bolagets ledningsgrupp.

Ämnen i artikeln:

FoxBonnier News Brand StudioBonnierCube

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Arvid Jansson, group CFO, kommer närmast från rollen som affärsutvecklingschef på TV-bolaget Fox där han tillhört nordiska ledningen och arbetat med processförbättringar, planering/budgetering och strategiska projekt. Han har dessförinnan nordisk och global erfarenhet från ekonomi och affärsutveckling på Discovery och som revisor på KPMG.

LÄS MER: "Stark tillväxt för Cube"

Emelie Grahn, client director, kommer närmast från rollen som head of sales/lifestyle på Bonnier News Brand Studio. Hon har mångårig erfarenhet inom creative aales och konceptutveckling och har under sina år på Bonnier bland annat varit ansvarig för Bonnier Magazines & Brands kreativa avdelning.

– Vi har haft en fantastisk tillväxt de senaste två åren och vi går nu in i en ny fas som en
nordisk organisation vilket kräver nya kompetenser. Både Arvid och Emelie sitter på en
enorm kunskap och erfarenhet inom affärsutveckling, försäljning och content marketing och vi är väldigt glada att de har valt att fortsätta sina redan lysande karriärer på Cube, säger Olof Lindblom, vd och grundare, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev