Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Daisy Grace bygger redaktion – värvar från Elle och Café

Publicerad: 23 augusti 2017, 07:33

Foto: Olle Eriksson (bilden till höger)

Modeföretaget Daisy Grace vill bli bäst på digitalt redaktionellt innehåll. Nu rekryterar de Emma Unckel från Elle och Gustav Broström från Café.


Ämnen i artikeln:

Daisy GraceMichaela HamiltonAmanda SchulmanHannah Widell

Det var i våras som systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell berättade att de framöver satsar helhjärtat på sitt livsstilsföretag Daisy Grace. Till hösten kommer de lansera en helt ny e-handel där de kommer att sälja både egna och externa mode- och skönhetsvarumärken.

För att stärka Daisy Grace varumärke och nå ut i digitala kanaler bygger de nu upp en egen redaktion. Den kommer i ett första skede att producera ett digitalt magasin som kärna och rörligt material samt podcast som komplement.

Nu berättar företaget om sina första redaktionella rekryteringar. Emma Unckel får rollen som redaktionell skönhets- och modechef med ansvar för allt redaktionellt innehåll på företaget. Hon kommer senast från jobbet som skönhetsredaktör på svenska Elle.

Daisy Grace stärker också upp med två redaktörer: Gustav Broström, närmast från rollen som groomingredaktör på Café och Karolina Lindqvist från Elle.

Utöver redaktionen förstärker modevarumärket sin marknadsavdelning med Michaela Hamilton (från Perfect Day) som tar rollen som social media-ansvarig samt Charlotte Terling som blir ny projektansvarig.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.