Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Damon Rasti till startup

Publicerad: 8 december 2015, 09:52

Damon Rasti till Waitress.

Foto: Press

Damon Rasti, krönikör och grundare av Tjuvlyssnat.se, blir kreativt ansvarig i startupen Waitress.


Damon Rasti har startat flera sajter, däribland Tjuvlyssnat och Ajour, och är återkommande krönikör i flera svenska dagstidningar. Under 2010 drev han projektet ”Inga invandrare”, där folk med invandrarbakgrund lade ner sitt arbete som protest mot SD:s intåg i riksdagen.S

Nu blir han kreativ chef i restaurangappen Waitress, som grundats av Daniel Eriksson, Jeremias Andersson och Alexander Yngling 2013. Waitress låter användarna hitta restauranger, beställa mat från menyn och betala. En notis meddelar när maten är färdig för avhämtning och de slipper därmed stå i kö för sin mat. 50-60 restauranger är anslutna i Stockholm.

– Jag kommer främst att jobba med Acquisition, få in användare och pr-biten. Jag äger en restaurang själv, så det ska bli roligt, säger Damon Rasti till Resumé.

– Damon fyller en viktig roll i vårt team i takt med att antalet restauranger hos Waitress snabbt ökar. Med sin bakgrund är han en perfekt ambassadör mot kundsidan, samtidigt som hans erfarenhet från restaurangbranschen gör att han förstår krogägarnas behov och utmaningar, säger Alexander Yngling, vd på Waitress, i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.