Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Daniel Lagerqvist till Discovery

Publicerad: 21 juni 2016, 11:45

Daniel Lagerqvist.

Foto: Sara Mac Key

Discovery Networks Sweden värvar in en ny pressansvarig för bolagets sportutbud.


Ämnen i artikeln:

Discovery Networks SwedenDan PanasEurosportKanal 5

Daniel Lagerqvist har lång erfarenhet från kvällstidningsvärlden. Han har tidigare jobbat både på Aftonbladet och varit nyhetschef på SportExpressen samt nyhetschef på Expressen TV. Närmast kommer han dock från egen verksamhet.

Nu blir han pressansvarig för sportutbudet hos Discovery, vilket i dagsläget bland annat innefattar OS år 2018-2024 och Handbolls-VM.
– Jag har under mina år på SportExpressen och Expressen TV arbetat med flera stora mästerskap som OS i Sotji och fotbolls-VM i Brasilien. Nu ser jag fram emot att få jobba med Discovery Networks och Eurosports PR och sportkommunikation, med spännande rättigheter och fantastiska sportprofiler. Det ska verkligen bli roligt att få arbeta både i Dan Panas vassa kommunikationsgäng och nära Emir Osmanbegovic suveräna sportorganisation, säger han i en kommentar.

Presschefen Dan Panas:
– Daniel är en toppkraft med imponerande erfarenhet och med en stark uppsättning av skarpa kompetenser inom både sport och kommunikation. Jag är glad att hälsa honom välkommen till oss på Kommunikation och till ett av de mest spännande, händelserika och dynamiska områdena i medialandskapet just nu.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.