Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Daniel Nordström tar över VLT

Publicerad: 27 januari 2016, 08:46

Daniel Nordström byter ut Arbetarbladet mot VLT.

Foto: Press

Daniel Nordström tar över som chefredaktör på VLT efter Thelma Kimsjö.


Ämnen i artikeln:

ArbetarbladetMittmediaPromediaVLTDaniel Nordström

Daniel Nordström har de senaste tre åren varit chefredaktör för Arbetarbladet i Gävle. Dessförinnan hade han en lång bakgrund på Folkbladet Västerbotten i Umeå, bland annat som chefredaktör.

– Jag har haft en fantastisk tid på Arbetarbladet och är stolt över redaktionen och det jobb vi har gjort tillsammans under den tid jag varit här. Nu ser jag fram emot ett nytt inspirerande uppdrag. Jag är glad och hedrad över att bli chefredaktör för anrika VLT och ser fram emot att utveckla journalistiken i alla kanaler tillsammans med medarbetarna på VLT och de övriga titlar jag blir utgivare för, säger Daniel Nordström i en kommentar.

Daniel Nordström blir chefredaktör för VLT, Arboga Tidning, Sala Allehanda, Avesta Tidning, Bärgslagsbladet och Fagersta-Posten. Han tillträder sin nya tjänst den 1 februari 2016.

Den 22 december meddelade Mittmedia att man köper hela Promedia, där VLT ingår, av Eskilstuna-Kuriren – samtidigt som EK blir minoritetsägare i Mittmedia. Mittmedia äger med förvärvet Sveriges största lokalmedieföretag med 28 morgontidningar.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.