söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Daniel Redgert tar plats i Ung Cancers styrelse

Publicerad: 21 mars 2017, 14:07

Daniel Redgert

Foto: Matilda Hedblom

Medieprofilen och pr-chefen på Perfect Day, Daniel Redgert, har fått ett nytt uppdrag som ledamot i Ung Cancers styrelse.

Ämnen i artikeln:

Ung CancerDaniel Redgert

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


25-årige Daniel Redgert har på kort tid blivit ett känt namn i Mediesverige. Förutom arbetet med Perfect Day Media driver han intervjupodden "Tankar med" som har omkring 100 000 nedladdningar i veckan. Han har också varit bloggare hos Expressen, ger till sommaren ut sin första bok och har tusentals följare på Instagram.

– Det är med stor ödmjukhet jag tar mig an mitt första styrelseuppdrag, och det känns extra speciellt att få vara med och påverka en så viktig organisation som Ung Cancer. De har lyckats otroligt bra med att nå ut, nästan alla känner ju till Fuck Cancer-armbanden, att få leda det arbetet framåt ytterligare ska bli otroligt kul och spännande, säger Daniel Redgert i ett pressmeddelande.

Daniel Redgert valdes in i styrelsen på Ung Cancers årsmöte tillsammans med ytterligare tre personer:

- Jessica Stark: Har i 17 år arbetat med affärsutveckling, ledarskap, entreprenörskap och PR och är medgrundare av startuphubben SUP46.

- Mikael Engdahl: Startade 1997 företaget MnO International AB, som i dag sysselsätter ungefär 100 medarbetare.

- Caroline Agrell: Arbetar i dag som socialpolitisk strateg hos Fysioterapeuterna. Hon har de senaste tio åren arbetat i riksdagen, Socialdepartementet och i Stockholms läns landsting.

Följande personer valdes om:

- Emma Knaggård Wendt: Organisations- och varumärkesstrateg. Arbetar på Edutain och har belönats med stipendiet Kompassrosen av H.M. Konung Carl XVI Gustaf stiftelse ungt ledarskap.

- Rickard Villard: Kreatör, kommunikatör och varumärkesstrateg. Grundare och partner i PR- och reklambyrån The Kind Collective.

- Lisa Karin Bergström: Sjuksköterska som tidigare arbetat med barncancer, men i dag utvecklar cancervården utifrån patientens perspektiv, med fokus på vårdkedjan kring gynekologisk cancer i region Stockholm/Gotland.

- Peter Hesslin: Tidigare vd för DHL Freight AB.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev