söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Darja Isaksson till IQ:s styrelse

Publicerad: 4 maj 2016, 10:10

Årets mäktigaste oponionsbildare tillika en av Årets Superkommunikatörer, Darja Isaksson, tar plats som styrelsemedlem i IQ.

Ämnen i artikeln:

Ziggy Creative ColonyIQDarja Isaksson

MF

Mårten Färlin


Hon har grundat och är vd för båda byråerna Inuse och Ziggy Creative Colony. Men som om inte det vore nog så är Darja Isaksson, som Veckans Affärer utnämnt till Årets mäktigaste oponionsbildare 2016 och Resumé placerat på 32:a plats över Årets Superkommunikatörer, också medlem i Stefan Löfvens Innovationsråd styrelsemedlem i Interactive Institute. Nu ska hennes strategiska kunskaper även tillföras IQ, i vars styrelse hon tar plats i som ledamot.
– IQ:s verksamhet är viktig på riktigt. Som förälder, men också en privatperson som sett effekterna av alkoholmissbruk i min omgivning, är jag glad och imponerad av hur IQ bidragit till viktiga insikter och sunda attityder i relation till alkohol. För mig känns det mycket meningsfullt att få möjlighet att bidra till IQ:s framtid, säger Darja Isaksson i en kommentar.

Styrelsen består i övrigt av Peter Allebeck, Göran Johnsson, Alexandra Pascalidou, Peter Settman och Jens Nordfält, samt ordförande Mikael Wallteg som kommenterar det senaste tillskottet.
– Det känns mycket värdefullt och väldigt glädjande att vi får ta del av Darjas kompetenser och erfarenheter i den kommande utvecklingen av IQ, säger han.

Vd för IQ är Juan-Pablo Roa.

LÄS MER: ”Running with machines” ett måste för varumärket

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev