Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Dataspelsexpert blir seniorkonsult

Publicerad: 28 januari 2014, 11:28

Pr-byrån StrandbergHaage arbetat alltmer med produkter inom film, tv och spel. Daniel Gustafson blir nu seniorkonsult med uppgift att stärka byråns erbjudande inom det digitala området. Han har en bakgrund på Expressen och PC För Alla och som pr-ansvarig för en rad spelbolag.


Ämnen i artikeln:

StrandbergHaageExpressen

Daniel Gustafson började som frilansare för StrandbergHaage i november.

Han ska nu inte bara övergå till en roll som seniorkonsult, utan även stärka byråns erbjudande inom den digitala underhållssektorn och sociala medier.

–  Datorspelsbranschen har lite av pionjärstatus inom det digitala området  och med Daniels rika erfarenhet kommer vi kunna fortsätta att erbjuda  våra kunder kraftfulla kreativa lösningar när de är mitt uppe i ett  krävande teknikskifte, säger Pelle Strandberg på StrandbergHaage i en  kommentar.

Daniel Gustafson inledde karriären som journalist på  tidningar som Expressen och PC och har jobbat inom pr-området sedan 2008  – först som ansvarig för Sony PlayStation i Sverige och därefter som  nordisk pr-chef på dataspelsbolaget Activision.

Han ingår också i marknadsrådet för Hammarby Fotboll.

–  StrandbergHaage är en arbetsplats där takhöjden är lika hög som den  kreativa kapaciteten på individerna som jobbar här, säger Daniel  Gustafson i en kommentar

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

StrandbergHaageExpressen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.