Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

David Batra tillbaka på Mix Megapol

Publicerad: 29 december 2016, 07:48

Foto: Wikimedia Commons/Helsingborg stad

David Batra ansluter till "Gry med vänner".


Ämnen i artikeln:

David BatraMix Megapol

Morgonprogrammet "Gry & Anders med vänner" består av Gry Forssell, Anders Timell och Malin "Praktikant-Malin" Stenbäck. Utöver den kända trion så bjuds det varje dag in nya vänner och nu återkommer David Batra som en av vännerna med start i januari.

– Jag förväntar mig många skratt, han är fantastiskt rolig. Det är fruktansvärt kul när han är med, så det blir många härliga morgnar, säger Gry Forsell i ett pressmeddelande.

David Batra är en av Sveriges mest framstående komiker, ståuppare och författare och har gjort ett antal tv-program, filmer och böcker. David Batra har också humorpodden "David Batras Podcast" där han tar upp underhållande nyheter från lokala tidningar runt om i Sverige.

– "David är en av Sveriges roligaste människor och det är fantastiskt kul att han är tillbaka", säger Sven Hallberg programchef på Mix Megapol.

Morgonshowen Gry & Anders med Vänner har också Thomas Bodström, Hans Wiklund och Olof Lundh som återkommande vänner. Programmet hörs varje vardag 05.00 -10.00 på Sveriges största radiostation - Mix Megapol.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

David BatraMix Megapol

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.