Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

David Orlic till Prime

Publicerad: 12 december 2016, 08:33

David Orlic

Foto: Pressbild

Volontaires förre vice vd och medgrundare David Orlic har gjort klart med ett nytt jobb.

Ämnen i artikeln:

PrimeDavid Orlic

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Tidigare i hösats lämnade David Orlic Volontaire efter åtta år på byrån som han grundare. Nu tar han nästa steg i karriären. I januari börjar han på Prime i rollen som vice vd och innovationschef.

Uppdraget blir att koppla samman det kunnande inom kreativ kommunikation med de kunskaper om förändringsarbete, tillväxtstrategi och omvärldsanalys som finns på Prime och United Minds.

– David har varit en nyckelspelare inom svensk kommunikation i nästan ett decennium. Det finns väldigt få personer i vår bransch som behärskar så många olika discipliner och som har så tydliga tankar om kommunikationens roll i näringslivet. Hans förmåga att kombinera affärsutveckling och samhällsbyggnad är något som våra kunder behöver och efterfrågar, säger Markus Gustafsson, vd på Prime i ett pressmeddelande.

David Orlic kommenterar:

– Kommunikation är ett av de viktigaste verktygen för att driva förändring och skapa hållbar tillväxt, men för att lyckas med det krävs ett tydligt affärsfokus och en rejäl kunskap om hur kreativitet och innovation kan öka företags konkurrenskraft. Den kunskapen finns på Prime och United Minds.

Under nästa år ska han också påbörja en EMBA-utbildning vid universitetet i Oxford.

David Orlic är även ordförande i branschorganisationen Komm.Han är också en av initiativtagarna till integrationsprojektet Stockholm Open.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev