Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

DBG rekryterar från Berghs

Publicerad: 21 mars 2016, 10:37

Malin Burén och Jacqueline N’Diaye Sahlin rekryteras av DBG.

Foto: Pressbild

Tar in en produktionsledare och en digital strateg.


Ämnen i artikeln:

RekryteringDoe Blomberg GottbergTommy Gottberg

Malin Burén har en bakgrund från den akademiska världen och kommer senast från Interactive Communication på Berghs School of Communication. I ett pressmeddelande skriver kommunikationsbyrån Doe Blomberg Gottberg att hon som digital strateg kommer bli en viktig del i byråns utveckling inom analys, konvertering och resultat i digitala kanaler.

Jacqueline N’Diaye Sahlin har lång erfarenhet inom event marketing och kommer senast från produktionsledarprogrammet på Berghs. Hon blir produktionsledare med huvudsakligt ansvar för konton som Europcar och Red Bull.

– Vi är superglada att vi hann få tag i dem innan någon annan hann före. Förutom att de har framtidens kommunikation i blodet så har de båda härlig energi som smittar av sig på oss alla. Som alla vet krävs helt nya tankesätt för branschen framgent. Därför är Jacqueline och Malin ett viktigt tillskott när vi utvecklar erbjudandet ännu mer mot en alltmer digital omvärld, skriver byråns VD Tommy Gottberg.

Sanna Wolf-Watz

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.