Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

DDB Design växer

Publicerad: 30 januari 2015, 10:28

Andreas Bjöwi och Jonas Bäckman

DDB Design växer till 16 anställda med Jonas Bäckman och Andreas Bjöwi som går in som senior designer respektive projektledare.


De senaste sju åren hat Andreas Bjöwi jobbat på Grow, som projekt- och produktionsledare i många stora varumärkesprojekt . Han är nischad på att att leda utvecklingen av visuella identiteter –från strategi till kreation, och sedan säkerställa design och identitet i all kommunikation. Nu ansluter hab till teamet på DDB Design i rollen som account director.

–  DDB har många fina varumärken i sin portfölj och deras kreativa höjd inspirerar mig. DDB arbetar mycket med förpackningsdesign och jag ser bland annat fram emot att ge förpackningar en mer framträdande roll för varumärkens identitet som helhet, säger Andreas Bjöwi i ett pressmeddelande.

Jonas Bäckman är senior designer. Efter att ha gått ut Berghs 1999 har han både varit anställd och frilansat på ställen som Garbergs och Garbergs Project, Designbyrån Silver, Kulturhuset samt designbyråerna This Way Up och Ritator.

– Jag har hållit ögonen på DDB Design länge och anser att de på kort tid har blivit en av de bästa designbyråerna i Sverige. Därför känns det väldigt roligt att börja här, säger Jonas Bäckman i en kommentar.

DDB Design har bland annat Zoégas, Scan, Eniro, H&M, Axfood, ACO Hud, Stadsmissionen och Bonniers Konsthall på kundlistan.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.