Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

DDB värvar från Resultify

Publicerad: 16 maj 2016, 13:01

Kristina Berg går till DDB Stockholm.

Foto: Pressbild

Kristina Berg var med och startade upp den digitala byrån Resultify. Nu väljer hon att istället börja jobba hos DDB Stockholm.


Ämnen i artikeln:

DDBDDB StockholmResultify

På DDB Stockholm förstärker Kristina Berg den digitala avdelningen. Just digitala strategier och mätbarhet är hennes huvudintressen, och på det nya jobbet ska hon arbeta med exempelvis Volkswagen.  
– Jag är imponerad av DDB:s helhetserbjudande och den höga nivå som finns här. Att knyta ihop kreativitet med mätbarhet och teknik, för att få varumärken att kommunicera på ett smart sätt till rätt människor, skapar överlägsna digitala upplevelser, och det är precis det jag vill göra, säger Kristina Berg i en kommentar.

Byrån är i sin tur nöjda med att ha lyckats locka över henne:
– Idag finns det nästan en motsättning mellan de som jobbar med mätning och optimering och de som arbetar med kreativa lösningar. Tricket är att få ihop de här delarna, annars kommer resultaten att utebli i framtiden. Därför är vi glada att en talang som Kristina börjar hos oss, som delar vår bild och som har en genuin förståelse för helheten, kommenterar Carl Nordling, vice vd.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

DDBDDB StockholmResultify

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.