Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

DDB värvar Guldäggsgeneralen

Publicerad: 15 november 2017, 14:47

Maja Siösteen och Tove Langseth.

Foto: Pressbild

Maja Siösteen lämnar Komm för att ta över driften av NORD DDB:s Stockholmskontor.


Ämnen i artikeln:

Maja SiösteenReklambyråerDDBTove LangsethKommNord DDBGuldägget

Hösten 2010 utsågs Maja Siösteen till Komms eventansvariga med stort fokus på den årliga Guldäggsgalan. Nu går hon vidare till byrånsidan och NORD DDB där hon tar en roll som Operating Officer på Stockholmskontoret.
– NORD DDB är i ett spännande skede och jag är både stolt och förväntansfull över att vara med på den resan framåt. Tillsammans med gänget på Torsgatan ser jag fram emot att utveckla och skapa något intressant på byrån. Det är en samling otroligt duktiga människor jag får förmånen att jobba ihop med, säger Maja Siösteen i en kommentar.

Tidigare i karriären har hon bland annat jobbat som eventchef på Veckans Affärer. I hennes nya jobb kommer Maja Siösteen att jobba nära NORD DDB:s vd Tove Langseth:
– Ingenting är viktigare för vår verksamhet än vår talang. Därför har vi stort fokus på att bygga ett klimat och en kultur som gör att vi kan attrahera de bästa och få dem att vilja växa och utvecklas med byrån. Det är något som skapas i vardagen och i sättet vi jobbar ihop. Här tror jag att Maja kommer ha en massa att tillföra. Som ansvarig för Guldägget har hon skaffat sig en oslagbar erfarenhet av hur kreativa människor fungerar. Dessutom är hon väldigt driven och har en genuin känsla för kommunikation.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.