Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

DDB värvar Saatchi & Saatchis stjärncopy

Publicerad: 12 maj 2015, 06:49

Petter Dixelius.

Petter Dixelius lämnar Saatchi & Saatchi där han legat bakom flera av byråns hyllade kampanjer. Nu går han till DDB Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Saatchi & SaatchiDDB

De senaste fem åren har Petter Dixelius varit med och skapat flera uppmärksammande och prisbelönade kampanjer, bland annat "Ariel Fashion Shoot" och kommunikationen för festivalerna Popaganda och Elmsta 3000 Horror Fest. Nu går han vidare till DDB Stockholm där han får titeln senior copywriter.

– Jag har trivts superbra på Saatchi så det känns på ett sätt lite vemodigt att lämna. Samtidigt ska det bli otroligt spännande att börja på DDB, säger Petter Dixelius i en kommentar.

Tidigare har han arbetat på Jung von Matt och Fältman & Malmén.

–Petter har en sällsynt intressant mix av rutin och spännande tankar innanför rocken som vi nu kan ställa till våra kunders förfogande. Dessutom verkar han vara en mycket trevlig och klok person, säger Olle Langseth, copy på DDB, om rekryteringen.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Saatchi & SaatchiDDB

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.