Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

De förstärker KIA-index styrelse

Publicerad: 21 december 2015, 10:00

Eva Lundström från Apollo och Henrik Stangel från Bonnier News går in i KIA-index huvud


Ämnen i artikeln:

Eva LundströmKia-IndexHenrik Stangel

Sveriges Annonsörers KIA-index utgörs av en huvudmannagrupp, ett kansli och en regelgrupp, där KIA-index huvudmannagrupp fungerar som en styrelse bestående av representanter från annonsör-, mediebyrå- och mediesidan.

Eva Lundström, VP & Nordic Marketing Director på Apollo och Henrik Stangel, Director of Sales & VP på Bonnier News tar plats i huvudmannagruppen.

– Som officiell valuta för svenska webbplatser är KIA-index först och främst en viktig och objektiv källa för alla som arbetar direkt eller indirekt med annonsköp online. Jag hoppas kunna bidra till att på olika sätt diskutera hur vi kan utveckla mätningar och metoder för ännu större relevans och transparens både geografiskt, demografiskt och tekniskt. Något som känns extra viktigt i en alltmer komplex digital värld, inte minst för oss på kundsidan, säger Eva Lundström i en kommentar.

Huvudmannagruppen hanterar KIA-index strategiska frågor och övergripande beslut. Sedan tidigare ingår Staffan Slörner, vd på Sveriges Mediebyråer, Tobias Hedström, chefsanalytiker på TU, Anders Ericson, vd på Sveriges Annonsörer och Tobias Eidem, chef för KIA-index i huvudmannagruppen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.