Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

De ska leda TV4:s programavdelning

Publicerad: 9 maj 2017, 09:08

Susanna Jacobsson och Anna Rastner är programchefer på TV4.

Foto: Pressbilder

Den tidigare produktionschefen Susanna Jacobsson blir programchef tillsammans med Anna Rastner. De rapporterar direkt till Cathrine Wiernik, programdirektör allmän-tv.


Ämnen i artikeln:

Anna RastnerTV4

I samband med TV4:s sparpaket, där 90 tjänster ska bort, stuvar de också om i organisationen. Tidigare i dag berättade Resumé att produktionschefen Pelle Porseryd lämnar kanalen efter 12 år. Nu står det klart att den andra produktionschefen – Susanna Jacobsson – går vidare och blir programchef.
– Jag är väldigt glad för förtroendet, säger Susanna Jacobsson. Rollen känns både rolig och utmanande och jag kommer att ta mig an den med hull och hår, säger hon i en kommentar.

Ledningen för allmän-tv består efter förändringen av programdirektör Cathrine Wiernik, programcheferna Anna Rastner och Susanna Jacobsson, inköpschef Sofie Schütt och utvecklingschef Maria Mowbray.
– Med Anna Rastner och Susanna Jacobsson vid rodret får vi en enormt stark ledning för programavdelningen som säkrar våra framtida beställningar för samtliga plattformar inom Bonnier Broadcasting. De är två av branschens främsta inom sina områden och kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt med sina olika kompetenser inom tv-produktion, publicistik och utgivarskap, kommenterar Cathrine Wiernik.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Anna RastnerTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.