fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

De tar över Lajkat

Publicerad: 31 oktober 2017, 09:29

Ehsan Fadakar lämnar över ansvaret för Schibsteds viralsajt Lajkat. Fanny Söderström blir ny produktägare och redaktionschefen Filippa Berg blir ansvarig utgivare.

Ämnen i artikeln:

Ehsan FadakarLajkat

FT

Fredrik Thambert


Lajkat startades 2014 av Ehsan Fadakar och Erik Carlsson. Därefter har de båda gått vidare till andra roller inom Schibsted. Men i början av året klev Fadakar återigen in som produktägare för sajten, parallellt med det nya jobbet som tredjepartschef på Schibsted.

Förändringen har inte kommunicerats externt, men för tre veckor sedan lämnade Ehsan Fadakar över Lajkat igen, skriver han i ett mejl till Resumé:

"Lajkat har sökt en efterträdare till mig och har haft en annons ute sen mitten av augusti som många sökt. Till slut visade sig att den bästa kandidaten fanns internt".

Fanny Söderström, senior account manager på Schibsted, går in som produktägare för sajten. Redaktionschefen Filippa Berg får samtidigt en utökad roll som ansvarig utgivare. Lajkat har också en ny styrelseordförande i Pontus Ogebjer.

"Jag återgår därmed till min ordinarie roll som tredjepartschef på Schibsted och kan fokusera fullt ut på utmaningarna och möjligheterna med de amerikanska jättarna" säger Ehsan Fadakar i mejlet.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev