Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

De vänder hem till Jung

Publicerad: 19 september 2016, 13:47

Amanda Hansen och Jasmine Falk

Jung Relations växer med nya uppdrag och rekryterar två medarbetare med förflutet på byrån. Amanda Hansen återvänder till Jung efter en sejour på Live Nation och Jasmine Falk efter studier i Lund.


Ämnen i artikeln:

RekryteringJung Relations

Amanda Hansen lämnade byrån för ett och ett halvt år sedan. Därefter har hon arbetat på Live Nation som Marketing & PR Manager. Nu gör hon comeback i en roll som innebär att hon arbetar dedikerat för en av byråns storkunder i musikbranschen.

Jasmine Falk har tidigare praktiserat på Jung, arbetat som redaktionsassistent på NK Stil och som chefredaktör för NK StilSäkert. Efter studier i strategisk kommunikation i Lund arbetar hon nu på Jung med uppdrag för kunder som Volvo, Philips och Svenska Spel.

– Vi känner självklart stolthet över att så många vassa personer vi möter på kundsidan ofta inlett sina karriärer på Jung. Det är lite som ett kretslopp. Nu är vi inne i en rekryteringsfas där flera personer återvänder, säger Jimmy Rodhelind, vd på Jung Relations i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

RekryteringJung Relations

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.