fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Deeped Strandh återvänder till JMWGolin

Publicerad: 30 mars 2017, 10:04

Foto: Pressbild

Efter fem år kommer Deeped Niclas Strandh tillbaka till JMWGolin och planningrollen.

Ämnen i artikeln:

Deeped Niclas StrandhReklambyråerJMWGolin

Julia Lundin

julia.lundin@resume.se


Deeped Niclas Strandh har en lång bakgrund inom digital pr och sociala medier och ses som en av pionjärerna att utveckla sociala medier för marknadskommunikation. På senare tid har han drivit egen byrå i Falun och arbetat med konceptet Social by default tillsammans med sin kompanjon Sarah Larsson Bernhardt.

Nu väljer Deeped Niclas Strandh att börja arbeta deltid med planning och insiktsarbete hos JMWGolin, en byrå han lämnade för fem år sedan.

– Det är otroligt kul att komma tillbaka igen och att komma i ett extremt spännande läge där JMW blir JMWGolin! Just det som jag kommer att fokusera på är just bitar som Golin-nätverket är starka på och det känns utmanande och värdefullt att få vara med på den här resan. Jag älskar tanken att aldrig fastna i ett sätt, i ett kommunikationsformat, säger han i en kommentar.

– Byggandet av JMWGolin har börjat och det är väldigt roligt att Deeped gör comeback hos oss på Kungsgatan där han hör hemma!  För att förstå varför vi och våra uppdragsgivare är lyckligt lottade räcker det att göra en sökning på ”Deeped” på nätet. Med Bing givetvis. Det är svårt att hitta någon mer digitalt kunnig cyborg i världen. Han adderar spets till vårt erbjudande, säger Louise Leo, vd på JMWGolin i en kommentar.

Deeped Niclas Strandh kommer fortfarande att ha Dalarna som bas och fortsätta driva Social by default resten av tiden.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev