Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Delorean växer dynamiskt

Publicerad: 22 oktober 2018, 12:01

Delorean fortsätter satsa på datadriven och dynamisk kommunikation. I somras blev Avalon Curtis byråchef och nu rekryterar den digitala kommunikationsbyrån Lotta Saxe, senior projektledare som senast kommer från Pronto.

Ämnen i artikeln:

DeloreanDigital kommunikation

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Avalon Curtis blev projektledare på Delorean 2013, och nu blir hon alltså byråchefsrollen.

– Det känns jätteroligt att få ta Delorean till nästa steg! Vi ser att efterfrågan på våra tjänster ökar och det är viktigare än någonsin att jobba med kultur och rekrytering, så det är där jag kommer lägga stort fokus, säger Avalon Curtis och fortsätter:

– Delorean ska vara en attraktiv arbetsplats både för nyexaminerade och lite mer seniora kreatörer, strateger och utvecklare.

Samtidigt stärker Delorean upp projektledarsidan med Lotta Saxe. Hon har mångårig erfarenhet både på kund- och byråsidan, och berättar att det var just kulturen som drog henne till Delorean.

– När Avalon hörde av sig blev jag nyfiken, och redan i första mötet kände jag att vi hade
samma vision för hur vi vill jobba. När jag sen träffade Deloreans tech leads blev jag säker på mitt beslut. En av de viktigaste framgångsfaktorerna som byrå idag tror jag är att ha duktiga utvecklare som är med i projekten från start.

Delorean är en digital fullservicebyrå som har en insikts- och datadriven approach som nischat sig mot att dynamiskt bearbeta varje steg av kundresan. Byrån har de senaste åren jobbat med bland annat Birka Cruises nya webb, bokningssystem och kundklubb, både TUIs och MediaMarkts dynamiska annonsering, och Nationalmuseums nya app och webb inför muséets nyöppning 13 oktober i år.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev