Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Dentsu Aegis nye koncernchef

Publicerad: 18 november 2015, 13:23

Mattias Behrer.

Foto: Arkiv.

Mattias Behrer är ny koncernchef för Denstu Aegis Network i Sverige, skriver Dagens Media. Han kommer närmast från jobbet som global marknadschef på MTV.


Ämnen i artikeln:

Dentsu Aegis NetworkIsobarCarat

Efter sommaren gick Dentsu Aegis förre koncernchef Patrik Gamryd vidare till jobbet som vd på InkClub. Nu är hans efterträdare utsedd. Valet föll på Mattias Behrer som de senaste tio åren arbetat inom tv-koncernen Viacom, rapporterar Dagens Media.
– Jag har haft en väldigt kul karriär så här långt, och jag försöker alltid att sätta mig själv i sammanhang där jag känner att jag och mitt team kan vara stolta över det som vi gör, och att vi kan göra skillnad. Efter att ha träffat personer inom Dentsu Aegis känner jag att det här är en sådan plats, säger han till sajten.

I Dentsu Aegis ingår bland annat mediebyrån Carat och kommunikationsbyrån Isobar.
– Med hans gedigna kompetens inom kommunikationsbranschen och hans unika förmåga att engagera och mobilisera andra är jag övertygad om att han kommer att sammansvetsa byrågruppen och våra cirka 240 medarbetare i Sverige ytterligare och bidra till fortsatt tillväxt på marknaden. Det gläder mig även att Mattias Behrer kommer att bli en del av den nordiska ledningsgruppen. Mattias är en drömrekrytering, helt enkelt, säger Norden-chefen Paal Fure till Dagens Media.

Mattias Behrer har tidigare jobbat på bland annat H&M och Alfa Laval.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.