Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Dentsu Aegis rekryterar HR-chef från SVT

Publicerad: 11 oktober 2017, 11:43

Gabriella Ekström, ny HR-chef, och Dentsu Aegis Networks koncernchef Mattias Behrer.

Den svenska delen av byrånätverket Dentsu Aegis Network rekryterar Gabriella Ekström som ny HR-chef. Ekström tar även plats i koncernledningen.


Ämnen i artikeln:

VizeumDentsu Aegis NetworkIsobarAmnetSVTCarat

Dentsu Aeigs Sverige består av byråerna Carat, Vizeum, iProspect, Isobar, MKTG, Posterscope, Amnet och Outfox. Totalt har koncernen 325 anställda i Stockholm och Göteborg. I takt med att man under det senaste året knutit till sig kunder som IKEA, P&G, Synoptik och Svenska Spel har man även anställd 89 personer.

Gabriella Ekström ansluter till koncernen från en position som HR-chef och HR-strateg på SVT. Innan dess har hon arbetat som HR-direktör på konsultbolaget Sogeti.

– Jag tilltalades av energin i det befintliga HR-teamet, alla medarbetare inom organisationen och nätverkets snabba tillväxt, i kombination med synsättet 'kultur är minst lika viktigt som struktur’; något som genomsyrar hela koncernen. Nu längtar jag efter att få lära känna det här spännande företaget. Jag hoppas kunna tillföra innovation och relevant erfarenhet inom organisationsutveckling, arbetsmiljöarbete och Employer Branding, säger Gabriella Ekström.

Gabriella Ekström tillträder sin nya roll den 1 januari 2018 och rapporterar till Dentsu Aegis koncernchef Mattias Behrer.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.