Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Designchefen lämnar Izettle för Creuna

Publicerad: 10 september 2020, 08:09

Christofer Blom.

Foto: Press

Christofer Blom lämnar rollen som design lead på Izettle, och kliver in som design manager i Stockholm på CX-byrån Creuna.


Ämnen i artikeln:

IZettleCreuna

Creuna beskriver sig som Nordens största digitalbyrå, med kunder som Stockholms Stad, Essity, Sveriges riksdag och Arla. 

Nu rekryterar de Christofer Blom till rollen som design manager. 

– Vi har den senaste tiden sett en ökat efterfrågan av digital transformation och vi jobbar mycket mer internationellt. Christofers erfarenhet från Izettles utrullning över världen kommer att hjälpa oss och våra kunder att ta en ännu starkare position på CX-kartan, säger Johanna Fagrell Köhler, vd på Creuna i Sverige, i ett pressmeddelande. 

Utöver arbetet med Izettle har Christofer Blom tidigare arbetat på Icon Medialab och Britny. 

– Det som lockar mig är att leda ett kraftfullt team som arbetar med många varumärken. Då kan jag använda alla mina erfarenheter i ett sammanhang som ser till helhetsbehoven hos företag och organisationer. Det går inte skapa nya digitala lösningar utan att ha en förståelse för affärsstrategi, varumärke och kommunikation. Eller den tekniska komplexiteten som de flesta av oss är beroende av. Det känns lyxigt att ha kolleger som ser ett självklart samband mellan alla discipliner, säger han.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

IZettleCreuna

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.