Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag10.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Designduo till FamiljenPangea

Publicerad: 25 Januari 2019, 10:40

Isabelle Österlund och Anna Oddbjörn.

Designern Isabelle Österlund och experience designern Anna Oddbjörn ansluter till FamiljenPangea.


Ämnen i artikeln:

FamiljenPangea

Det senaste tre åren har designbyrån FamiljenPangea gått från 23 till 36 anställda. Nu får man ytterligare förstärkning i Isabelle Österlund och Anna Oddbjörn.

– Under 2018 har vi haft stort fokus på att ytterligare spetsa till vårt kommunikationserbjudande. Med de här rekryteringarna tydliggör vi också satsningen inom designdelen och det fokus på tjänsteutveckling vi har, säger Sofia Björkman, vd på FamiljenPangea.

Isabelle Österlund kommer närmast från rollen som brand designer på Tink och har tidigare i karriären jobbat i London. Anna Oddbjörn har tidigare i karriären jobbat som kreatör på Identity Works men det senaste året vidareutbildat sig inom digital tjänsteutveckling.

– Jag är så glad att de börjar hos oss. Isabelle är en ruggigt duktig designer med unik fingertoppskänsla. Anna är en riktig inspiratör och en fena på att hitta lösningar som både är högrelevanta för användaren och som bygger kundens affär, fortsätter Sofia Björkman.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

FamiljenPangea

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.