Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Designer och kreatör till Kalmarbyrån Kreation

Publicerad: 19 februari 2019, 09:38

Tove Martens och Amadeus Marmolin ansluter till Kreation som art director respektive ux-designer.


I ett pressmeddelande skriver Johan Torslén, vd på den Kalmarbaserade reklambyrån Kreation, att byrån är inne i en expansiv fas vilket är anledningen till rekryteringarna.

Tove Martens kommer närmast från byrån HultbergMartens samt Linnéuniversitetet där hon undervisat i grafisk formgivning.

– Jag kommer från en multidisciplinär bakgrund med stort fokus på hantverket i den grafiska formgivningen och det finns en designkultur på Kreation som rimmar väldigt väl med just det. För mig är det, i kombination med lustfylldhet, nyckelingredienserna för att kunna driva design och projekt i nya spännande riktningar, säger Tove Martens.

Amadeus Marmolin kommer från sin egna verksamhet och går in på byrån som UX-designer.

– Kreation är en utvecklande och trivsam arbetsplans med ett extremt kreativt team av erfarna kreatörer. Att arbeta på en reklambyrå ger mig djupare kontext för produkterna som jag designar vilket ger mig en större förståelse för vilka slutanvändarna är. Jag ser fram emot att vara en del av Kreations framtid där jag kan bidra med all min kunskap och kompetens för att skapa lättförstådda lösningar på komplicerade problem där användaren alltid är i fokus, säger Amadeus Marmolin.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.