Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Di TV värvar från EFN

Publicerad: 14 september 2017, 13:24

Jesper Norberg lämnar EFN för Di TV.

Foto: Pressbild

Programledaren Jesper Norberg lämnar EFN för Di TV.


Ämnen i artikeln:

EFN

Jesper Norberg har varit programledare för EFN:s programserie "Börslunch" sedan 2015. Innan dess har han en bakgrund inom finanslivet där han bland annat varit läkemedelsanalytiker på HQ Bank och Swedbank.

– Det är klart att jag vill vara med i den här otroligt intressanta satsningen som Di och Expressen gör. Att vara med och utveckla och sätta en prägel på den, det är det som lockar, säger Jesper Norberg.

Di TV har under veckan lanserat tre nya format: "Ekonomikanalen", "Di Nyheter" samt "Börsmorgon". I ett pressmeddelande berättar kanalen även att man under nästa vecka kommer lansera ytterligare format.

– Det känns väldigt roligt att vi fortsätter att göra starka rekryteringar till Sveriges nya ekonomi-kanal. Jesper Norberg kommer med sin tunga börskompetens, erfarenhet från finansmarknaden och tv-vana att vara en stor tillgång för Di TV och vi ser fram mot att välkomna honom hit, säger Lotta Edling, chefredaktör för Dagens Industri.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

EFN

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.