Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Di värvar N360-grundare

Publicerad: 11 februari 2015, 11:36

Love Strandberg

Foto: Privat

Placeras reporter Love Strandberg var med och grundade ekonomisajten N360 som bidragit till avslöjandena kring SCA. Nu går han till Dagens Industri där han främst kommer att bevaka börsen.


Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Love Strandbergs journalistiska bana började på di.se 2008. Den 2 mars återvänder han till tidningen där han i första hand kommer att jobba som börsreporter. Den senaste tiden har han jobbat parallellt som reporter på Placera och på N360 som han var med och grundade efter förra sommaren.   

– Det har alltid funnits i bakhuvudet att jag skulle återvända till Dagens Industri. Det är ett flaggskepp inom svensk ekonomijournalistik och när det dök upp ett intressant erbjudande så nappade jag, säger Love Strandberg till Resumé.

Den senaste tiden har N360:s reporter och medgrundare Torbjörn Isacson varit med och tagit fram avslöjandena kring bland annat hur SCA-topparna använt sig av privatflyg.

– Det är jätteroligt att Torbjörn Isacson och Andreas Cervenkas fantastiska arbete har fått ett så stort genomslag. Vårt mål med N360 var att bevaka stora frågor som ägarskap och långsiktighet och jag tycker att det här jobbet är helt i linje med den ambitionen.

Love Strandberg har tidigare arbetat på E24, Svenska Dagbladet och nyhetsbyrån SIX.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.