Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Diggin Larry värvar från Chimney

Publicerad: 11 maj 2018, 06:12

Foto: Pressbild

Maximiliam Gernandt förstärker Diggin Larry i rollen som redaktionell utvecklare och producent.


Ämnen i artikeln:

ChimneyByråval

Byrån Diggin Larry förstärker sitt team med Maximiliam Gernandt. Han kommer senast från en roll som post-producent på Chimney, men går nu in som redaktionell utvecklare och producent.

– Vi är inne i en fortsatt expansiv fas just nu. Förståelsen för kvalitativt rörligt innehåll har ökat, vilket såklart är superroligt! Vi söker i nuläget flera roller som kan kompletera vårt team och är oerhört glada att kunna säga välkommen till Maximiliam Gernandt" säger Teresa Ryberg, vd på Diggin Larry, i en kommentar.

Så här säger Maximiliam Gernandt om sin nya roll på Diggin Larry:

– När jag kom i kontakt med Diggin så imponerades jag över deras ambitionsnivån, de jobbar med trogna och nöjda kunder och levererar rörligt innehåll på en hög nivå men vill ständigt växa och förbättra kvalitén i deras utbud. Jag hoppas kunna bidra till att utveckla utbudet för deras redan befintliga kunder med min erfarenhet inom produktion, men även expandera kundnätet och jobba vidare med formatutvecklingen. Ett område som vi vill utveckla är exempelvis branded content/AFP vilket vi tror kommer bli en viktig del i vår portfölj framöver.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

ChimneyByråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.