Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Digital kommunikationsbyrå byter chef

Publicerad: 7 juli 2008, 14:48


Creuna, en av Skandinaviens största digitala kommunikationsbyråer, byter koncernchef. Ny på tronen efter Helge Lundefaret blir Arne Hjeltnes, 44.
Arne Hjeltnes har en bakgrund inom försäljning, marknadsföring och kommunikation i reklam-, tv-, förlag-, fiskeri- och turismbranschen. Han kommer närmast från Marine Harvest där han var kommunikationsdirektör.
– Digital kommunikation är framtiden. Creuna har en unik position för att vara med och leda utvecklingen, inte bara i Skandinavien utan kanske även i ett större globalt perspektiv. Jag kommer först och främst att jobba för att lära mig mer och skapa möjligheter tillsammans med branschens bästa kompetenser. Det här var helt enkelt en alltför spännande utmaning för att kunna tacka nej, säger Arne Hjeltnes, i en kommentar.
Creuna, som bland annat samarbetar med Citroën, Fortum, Libero, Libresse och Stockholm Stad, har idag 350 medarbetare i Danmark, Sverige och Norge.
Helge Lundefaret fortsätter i företaget som styrelseordförande.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.