Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Digital stjärna till Narva

Publicerad: 1 december 2016, 10:28

Jimmy Larsson börjar på Narva.

Foto: Pressbild

Jimmy Larsson har rankats som en av kommunikationsbranschen 25 mest innovativa profiler av Holmes Report. Nu rekryteras han av Narva.


Ämnen i artikeln:

SSUPR-ByråerNarva

Tidigare har Jimmy Larsson varit kommunikationschef på Raoul Wallenberg Academy och jobbat som digital strateg på SSU. På Narva kommer han att vara digital specialist med fokus på varumärkesutveckling, marknadskommunikation och påverkan.
–  Det känns väldigt spännande att få vara en del av Narvas digitala utveckling. Tillsammans med den kompetens som redan finns på byrån ser jag fram emot att hitta nya innovativa sätt att nå ut för våra samarbetspartners, säger Jimmy Larsson i en kommentar.

Bland de uppmärksamma kampanjer som han varit med och skapat finns "brevkampanjen" för Socialdemokraterna inför valet 2014, Late Snap i Almedalen och Öppna Europas portar för SSU.
– Det är fantastiskt roligt att Jimmy ansluter sig till Narva. Hans kompetens inom digitala och sociala kanaler i kombination med kreativa förmåga blir en stor tillgång för våra uppdragsgivare, säger Sara Wretblad Carreras, innovationschef på Narva.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

SSUPR-ByråerNarva

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.