Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Digital strateg tillbaka på CP+B

Publicerad: 21 augusti 2015, 10:20

Marcus Åslund och Pontus Wärnestål


Ämnen i artikeln:

CP+B

Pontus Wärnestål återvänder därmed till CP+B där han under perioden 2009-2012 var med och byggde upp UX-erbjudandet men har nu även hunnit skaffa en omfattande erfarenhet från den akademiska världen där han bland annat disputerade från Linköpings Universitet 2007, och näringslivet hos bland annat Nokia och Volvo Cars.

Senast kommer Pontus Wärnestål från Högskolan i Halmstad där han tagit fram programmet för Digital design och innovation.

– Vi är mycket nöjda med att få välkomna Pontus tillbaka till CP+B och att samtidigt stärka samarbetet med den akademiska världen genom Pontus. Digital innovation ligger oss varmt om hjärtat och vi ser en ökande efterfrågan bland våra kunder vad gäller just detta, givetvis med en tydlig koppling till deras affär, säger Marcus Åslund, ansvarig för Strategi & UX avdelningen vid CP+B i Göteborg i ett pressmeddelande.

Pontus Wärnestål kommenterar sitt nya ansvar.

– Jag ser fram emot att hugga i med gamla och nya kompisar på CP+B och bidra till byråns arbete med att flytta fram gränserna för långsiktiga digitala tjänster och innovationer för våra kunder.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

CP+B

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.