Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Digitala trion som ska hjälpa Centerpartiet

Publicerad: 26 mars 2018, 13:14

Anna Loverus, Judith Wolst samt Karin Winther från Wintherwonderland.

Inför valåret stärker Centerpartiet upp med en trio digitala kommunikatörer i form av: Judith Wolst, tidigare vd Fore Sure, Anna Loverus, tidigare KIT och Spotify samt Karin Winther från Wintherwonderland.


Valet 2018 kommer att bli det mest digitala hittills. Centerpartiet har de senaste åren lagt kraft på att bygga upp kompetensen inhouse. Nu förstärks avdelningen med tre kvinnor med digital spets. Emma Fahlstedt, chef för Centerpartiets egna kanaler kommenterar i ett pressmeddelande:

– Vi är ett feministiskt parti med en stark kvinna som partiledare, och därför känns det extra kul att också få samarbeta med skickliga digitala kvinnor i den världen där det traditionellt är många män som tar plats.

Karin Winther, har tidigare arbetat som programledare och digital producent för bland annat Filip och Fredriks Breaking News och Tårtgeneralen. Hon driver också en blogg på Resume.se.

– Det ska bli spännande att använda nya, digitala sätt för att prata med väljarna: att jobba interaktivt och skapa engagerande innehåll med dialog i fokus, som ger raka svar på väljarnas frågor - att kommunicera med och inte till dem.

Judith Wolst, digital strateg:

– Jag arbetade med Centerpartiet även valåret 2014, men då via byrån For Sure som jag var vd på. Att arbeta med partiet även den här gången, men i en annan konstellation, känns oerhört spännande. På fyra år har internet verkligen förändrats så det blir på ett annat sätt den här gången.

Anna Loverus, tidigare bland annat distributions manager på KIT:

– Vi har sett de senaste åren hur digitala kanaler har varit allt mer avgörande för valresultat runt om i världen. Det känns därför självklart att vara med och bidra med kunskap där den gör störst nytta för det jag tror på.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.