Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag04.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Digitaliseringskonsulterna Tromb fortsätter att växa

Publicerad: 21 Januari 2019, 10:04

Sogettis tidigare platschef Johan Erixon blir sälj- och marknadschef hos digitaliseringskonsulterna Tromb, ett bolag som de senaste två åren dubblat sin omsättning.


Sedan 2016 har Tromb ökat sin omsättning från 16,9 till 36 miljoner kronor. Samtidigt har man även dubblerat sin personalstyrka.

Och nu ansluter även Johan Erixon. Erixon kommer närmast från en tjänst som platschef på Sogetti, på Tromb får han rollen som sälj- och marknadschef. Nuvarande sälj- och marknadschefen Tobias Mård kommer istället att fokusera på bolagets utveckling.

– Förutom lanseringen av flera användarvänliga interna och externa system och webbplatser har Tromb den senaste tiden vunnit ett antal stora affärer inom innovation, mobilappar, verksamhetsutveckling och utredningar. Vi känner att vi ligger helt rätt i vårt erbjudande och med Johan vid rodret kommer vi att kunna fortsätta utveckla vårt erbjudande inom digital affärsutveckling genom kombinationen av teknik, användarupplevelse och design samt verksamhetsutveckling, säger tidigare säljchefen Tobias Mård.

Tromb har verksamhet i Luleå, Piteå, Skellefteå och Stockholm.

– Efter snart 10 år i ett stort multinationellt bolag kände jag att det nu var otroligt inspirerande att få komma in i ett snabbväxande företag fullt med äventyrslust och framåtanda. Min förhoppning är att min långa erfarenhet av att arbeta tätt med både stora och små kunder för att skräddarsy digitala lösningar och strategier kommer tillföra nya dimensioner till Trombs redan starka kundbas. Målsättningen blir i första hand att bredda och förtydliga erbjudandet så att marknaden blir ännu mer medveten om varför Tromb bör vara en naturlig partner i deras digitala framgångsresa, säger Johan Erixon.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.