Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Diktator värvar vd från Dice

Publicerad: 14 februari 2017, 13:24

Fredrik Löving.

Foto: Pressbild

Fredrik Löving är ny vd på produktionsbolaget Diktator. Han kommer närmast från spelstudion EA/Dice.


Ämnen i artikeln:

Diktator

Diktator har kontor i Stockholm och Los Angeles. Stockholmsdelen drivs av Manga Minja, exekutiv producent och Mattias Johansson som är creative producer.
– Fokus det senaste året har varit att etablera Diktators kontor i Los Angeles, vilket har fallit sig väldigt naturligt då det är en stor och viktig marknad för oss. Nu när Los Angeles kontoret är väl etablerat så blir det återigen tid att rikta blicken mot den skandinaviska marknaden, säger Manga Minja i en kommentar.

Nu värvas Fredrik Löving som vd och partner. De senaste tio åren har han arbetat på EA/Dice och byggt upp deras studio i LA. Han kommer att hjälpa Diktator att koppla samman fim och ny teknik för att berätta historier.
– Jag ser många likheter med Diktator och den resan jag gjort med DICE. Fokus ligger alltid på kvalité, att vara trendsättare och jobba med världsledande kreatörer för att skapa nya unika upplevelser och innehåll. Det är det som driver mig varje dag, säger han om sitt nya jobb.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Diktator

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.