Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Diplomat Communications rekryterar Anna Pandolfi

Publicerad: 3 mars 2015, 15:30

Anna Pandolfi

Foto: Pressbild

Hon har en lång journalistisk bakgrund, bland annat från arbetsplatser som TV4, SVT, DN och SVD. Men nu blir Anna Pandolfi pr-konsult på Diplomat Communications.


Ämnen i artikeln:

Diplomat CommunicationsOscar HyléenSvDSVTTV4

Anna Pandolfi har erfarenhet som redaktör för morgon- kväll- och webbsändningar på TV4 samt som sändande redaktör och utrikesreporter på SVT Nyheter. Utöver det har hon arbetat som Staff Writer på AP i Stockholm och Washington D.C. Hon har också erfarenhet från DN och SvD. Men i går tillträdde hon sitt nya jobb som pr-konsult på Diplomat Communications.

– Ska man lämna mediebranschen efter 20 år och en av de mest spännande arbetsplatserna i landet, måste alternativet vara något alldeles särskilt. Diplomat Communications är det. Inte minst de högprofilerade värvningarna till Diplomat Communications Advisory Board är en tydlig fingervisning om en intellektuell nyfikenhet som jag skulle vilja säga är unik i PR-branschen, säger Anna Pandolfini.

Oscar Hyléen är vd Diplomat Communications. Han kommenterar värvningen i ett pressmeddelande och säger att de är glada över att Anna Pandolfi vill vara med och vidareutveckla Diplomat Communications.

– Diplomats kunder ska ha tillgång till den bästa kompetensen för att arbeta med media. Anna har en mycket gedigen kunskap och lång erfarenhet inom media som stärker vår kapacitet att hantera komplexa kommunikationsutmaningar.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.