Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Diplomat tar in PA-konsulter

Publicerad: 15 december 2016, 10:07

Jakob Ljungman och Peter Linder.

Foto: Pressbild

Peter Linder och Jakob Ljungman är nya public affairs-konsulter. Båda har en bakgrund inom politiken.


Ämnen i artikeln:

Public affairsDiplomat CommunicationsSonja RasinDiplomatPR-Byråer

Under hösten har Diplomat Communications förstärkt med Peter Linder och Jakob Ljungman. Peter Linder har en bakgrund som politisk sakkunnig på Regeringskansliet, knuten till tidigare försvarsminister Karin Enström (M). På senare tid har han arbetat med Lantero visselblåsarsystem med erfarenhet av antikorruptionsarbete och CSR-frågor.

Jakob Ljungman har erfarenhet av arbete med european affairs och kommer närmast från Europaparlamentet, där han arbetade hos moderate EU-parlamentarikern Gunnar Hökmark (M). Han har också arbetat vid tankesmedjan Frivärld samt som underättelseassistent inom Försvarsmakten, och var tidigare politiskt aktiv inom moderaterna.
– Vi ser en fortsatt stark efterfrågan inom public affairs. Diplomat Communications har en av marknadens starkaste positioner inom området och genom rekryteringarna av Peter och Jakob stärker vi vårt erbjudande ytterligare. Jag välkomnar dem varmt till byrån, säger Sonja Rasin, vd för Diplomat Communications, i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.