Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Diplomat värvar fyra

Publicerad: 30 augusti 2016, 13:59

Zacharias Westfahl, Charley Nyström Tesch, Victor Svahn och Erik Nordman.

Foto: Pressbild/Diplomat Communications

Kommunikationsbyrån rekryterar fyra nya medarbetare, varav tre inom internship-programmet.


Ämnen i artikeln:

Diplomat CommunicationsSonja Rasin

Victor Svahn har tidigare jobbat med aktieanalys på Danske Bank Equity Research. Nu ska han jobba med finansiell kommunikation på Diplomat. Ansluter till byrån gör även Zacharias Westfahl som bland annat har en bakgrund som marknadschef för Malmö Nation och Erik Nordman som till exempel har jobbat på Handelsbanken. Samtliga rekryteras som interns.

Slutligen anställs Charley Nyström Tesch. Hon har en bakgrund på pr-byrån Prime nu ansvarig för byråns internship-program – som hon själv anslöt till i våras.
– Sedan flera år använder vi ett ambitiöst, avlönat internship-program för att attrahera och utvärdera de bästa talangerna. Programmet som löper i två omgångar per år och ökar kontinuerligt i popularitet. Intresset för programmet vittnar om att Diplomat Communications är en av branschens mest attraktiva arbetsplatser även för juniora konsulter, säger Sonja Rasin, byråns vd.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.