tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Diplomat värvar Ingvar Skeberg

Publicerad: 8 februari 2016, 10:42

Diplomat gör Ingvar Skeberg till senior adviser.

Foto: Press

Pr-byrån Diplomat knyter till sig Ingvar Skeberg i rollen som senior adviser.

Ämnen i artikeln:

Diplomat CommunicationsPR-ByråerIngvar Skeberg

Julia Lundin

julia.lundin@resume.se


Ingvar Skeberg har en lång bakgrund av arbete inom marknad och kommunikation. Han har bland annat varit vice vd och chef för försäkringsdelen hos AMF Pension och koncernmarknadschef på Swedbank. De senaste sex åren har Ingvar Skeberg arbetat i egna bolaget Clearly Strategi & Kommunikation.

Nu går han vidare till Diplomat Communications där han blir senior rådgivare. Han har under 2015 haft ett nära samarbete med byrån. Här kommer han framförallt att vidareutveckla Diplomats erbjudande för finansiella tjänster.

– Jag har en relation med flera av Diplomats partners som sträcker sig många år tillbaka och har haft förmånen att arbeta nära byrån under det senaste året även som kund. Banker och försäkringsbolag möter ständigt nya affärs- och kommunikationsutmaningar till följd av teknikutveckling och samhällsförändringar. Den erfarenhet och kunskap som jag har från området parat med Diplomats erbjudande och expertis inom samhälls- och näringslivsfrågor är en stark tillgång för kunder i det finansiella tjänsteområdet, säger Ingvar Skeberg i en kommentar.

Ingvar Skeberg var mellan februari 2011 och fyra år framåt styrelseordförande i Reklamombudsmannen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev