Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Diplomat värvar seniort

Publicerad: 23 april 2018, 09:15

Hans Gesteby Vindeland har ett förflutet som rådgivare åt näringsminister Mikael Damberg. Nu blir han konsult på public affairs-byrån Diplomat.


Ämnen i artikeln:

Sonja RasinDiplomat

Hans Gesteby Vindeland har en gedigen bakgrund inom politik och opinionsbildning. Närmast kommer han från jobbet som Sverigechef för organisationen Reach for Change, men går nu över till byråsidan. Han har tidigare varit public affairs-chef på H+K Strategies.
– Diplomat Communications är en byrå med stort hjärta, tydliga värderingar och mycket höga ambitioner, där jag ser fram emot att vara med och utveckla verksamheten. Inom mitt område, public affairs, ser vi hur genomgripande förändringar sker, där digitaliseringen och nya metoder för policyutveckling förändrar såväl valrörelsen som företags och organisationers arbetssätt och erbjudande. Genom Diplomat vill jag vara med och driva denna utveckling, säger Hans Gesteby Vindeland i en kommentar.

Diplomats vd Sonja Rasin gläds över värvningen:
– Hans Gesteby Vindeland har stor erfarenhet från flera av de områden där våra kunder verkar, och det känns roligt att få välkomna honom till teamet. Vi växer snabbt inom Public Affairs, och går nu in i en intensiv period med Almedalen och valrörelsen.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Sonja RasinDiplomat

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.